Republika Czeska (čeština) angielski Niemcy (Deutsch) Austria (Deutsch) Szwajcaria (Deutsch) Słowacja (slovenčina) Węgry (magyar) Rumunia (Română) Francja (français) Włochy (italiano) Polska (polski) Estonia (eesti keel) Rosja (pусский) Hiszpania (español) Słowenia (slovenščina) Chorwacja (hrvatski) Bułgaria (български)
Masz żadnych produktów w koszyku

Ltrp HAIS100-P

Hall Effect Current Transducer 100A AC, DC

!_prilohy_!:
Kliknij, aby powiększyć
Ltrp HAIS100-P LEM
Ltrp HAIS100-P LEM
szt
ID Code:152287
Producent:LEM
Cena z VAT : 22,3206 €
Cena bez VAT : 18,4468 €
VAT:21 %
Dostępność:W magazynie
Całkowity czas:134 szt
Oznaczenie producenta: HAIS100-P
Magazyn centralny Zdice: 50 szt
Zewnętrzna pamięć (czas dostawy 5÷10 dni): 84 szt
Jednostki:: szt
!_prehled mnozstevnich slev_!
IlośćCena bez VATCena z VAT
1 + 18,4468 €22,3206 €
3 + 18,1221 €21,9278 €
Hall Effect Current Transducer 100A AC, DC

Tolerancji wartości nominalnej± 1 % 

Podstawowe informacje:

Oznaczenie producentaHAIS100-P 
Type of casing:THT 
Typ składnika:!_hall effect_! 
Konfiguracja:!_input hole_! 
Specyfikacja:!_input ac/dc_! 
RoHSTak 
REACHNie 
NOVINKA

Parametry elektryczne:

Idc-in nom100 [A]
Idc-in max300 [A]
IAC-IN nominal (TC/TA=25°C)200 [A]
Udc-sup.nom (Nom.Supply DC Voltage)5 [V]
Uisol (@25°C/1min/50Hz)2500 [V]
f max50 [kHz]
Przekładnia:100A:2.5V 

Parametry termiczne i mechaniczne:

Tmin (minimalna temperatura robocza)-40 [°C]
Tmax (maksymalna temperatura robocza)85 [°C]

Wymiary:

Number of Pins
D1 - Średnica wewnętrzna [mm]
PIN wymiary0.00 [mm]

Opakowania i wagi:

Jednostki:szt 
Waga:25.8 [g]
Opakowania:125 
Tray:25 

Zapytanie Ltrp HAIS100-P

!_vase jmeno, prijmeni, firma_!:*
!_vas email_!:*
!_vas telefon_!:*
Zapytanie:*
Proszę przepisać kod:* antispam
     Więcej informacji

!_poslete odkaz svemu znamenu_!

!_vase jmeno_!
!_vas email_!
!_email vaseho znameho_!
Proszę przepisać kod z obrazka antispam
Copyright © www.semic.pl by Shop5.cz

© www.semic.pl

W zakresie usług Pomóż nam ciasteczka. Korzystając z naszych usług zgadzasz się zastosowanie plików cookie.   Więcej informacji