Miejsce dostawy   Język:    Waluta:    
Masz żadnych produktów w koszyku

LV100-1000/SP9

Hall Effect Voltage Transducer AC, DC, 1000V

!_prilohy_!:
Kliknij, aby powiększyć
LV100-1000/SP9 LEM
LV100-1000/SP9 LEM
szt
ID Code:178990
Producent:LEM
Cena z VAT : 545,685335 €
Cena bez VAT : 450,979616 €
VAT:21 %
Dostępność:Zamówić
Całkowity czas:0 szt
Oznaczenie producenta: LV100-1000/SP9
Oczekiwany: 10; 20.05.2024
Jednostki:: szt
Przegląd rabatów ilościowych
Ilość (szt)Cena bez VATCena z VAT
1 + 450,979616 €545,685335 €
2 + 447,456956 €541,422917 €
3 + 443,973877 €537,208391 €
5 + 440,490798 €532,993866 €
Hall Effect Voltage Transducer AC, DC, 1000V

Podstawowe informacje:

Oznaczenie producentaLV100-1000/SP9 
Typ składnika:Hall Closed Loop 
Konfiguracja:Input THT 
Specyfikacja:Input AC/DC 
Rodzaj sprawy:Modul 
Tolerancji wartości nominalnej± 0.90 % 
RoHSTak 
REACHNie 
UL94Plastic case UL-V0 

Opakowania i wagi:

Jednostki:szt 
Waga:1017 [g]
Rodzaj opakowania:BOX 
Małe opakowanie (liczba sztuk):

Parametry elektrofizyczne:

Udc-in nominal1000 [V]
Udc-in max.1500 [V]
Idc-in nom0.01 [A]
UAC-IN.Nom (Nom. Napięcie wejściowe AC)1000 [V]
IAC-IN nominal (TC/TA=25°C)0.01 [A]
Udc-sup.min (Min.Supply DC Voltage)14.25 [V]
Udc-sup.nom (Nom.Supply DC Voltage)±15 ÷ ±24 Vdc [V]
Udc-sup.max (Max.Supply DC Voltage)25.2 [V]
IAC-OUT (TC/TA=25°C)0.05 [A]
Uisol (@25°C/1min/50Hz)6000 [V]
Przekładnia:1000V:50mA 

Parametry termiczne i mechaniczne:

Tmin (minimalna temperatura robocza)-40 [°C]
Tmax (maksymalna temperatura robocza)70 [°C]
Number of Pins
L - Długość 138 [mm]
W - Szerokość 62 [mm]
H - Wysokość 99 [mm]

Alternatywy i zamienniki

Alternatywa 1:182252 - NVCL.1000C-13/SP1 (CRT) 

!_potrebujete poradit ?_! LV100-1000/SP9 LEM

!_vase jmeno, prijmeni, firma_!
!_vas email_!
!_vas telefon_!
Zapytanie
     Więcej informacji




!_poslete odkaz svemu znamenu_!

!_vase jmeno_!
!_vas email_!
!_email vaseho znameho_!
Proszę przepisać kod z obrazka antispam

W zakresie usług Pomóż nam ciasteczka. Korzystając z naszych usług zgadzasz się zastosowanie plików cookie.   Więcej informacji