Miejsce dostawy   Język:    Waluta:    
Masz żadnych produktów w koszyku

R:= 47K / 3W 1% 2512

Rezistor SMD - Thick Film Chip, 3W/70°C 2512/6432 Up=250V Um=500V, TK<+-100ppm Ui=500V Ri>1TOhm

!_prilohy_!:
Kliknij, aby powiększyć
R:= 47K / 3W 1% 2512 Royal Electronic Factory
R:= 47K / 3W 1% 2512 Royal Electronic Factory
Do koszyka dodaj wielokrotności 0.025 tys.szt
tys.szt
ID Code:230837
Producent:Royal Electronic Factory
Cena z VAT : 910,428769 €
Cena bez VAT : 752,420470 €
VAT:21 %
Dostępność:W magazynie
Całkowity czas:2.3 tys.szt
Oznaczenie producenta: SP123WF4702T1E
Magazyn centralny Zdice: 2.3 tys.szt
Jednostki:: tys.szt
Nominal value:: 47.0 kΩ
Przegląd rabatów ilościowych
Ilość (tys.szt)Cena bez VATCena z VAT
0.025 + 752,420470 €910,428769 €
0.1 + 648,962656 €785,244814 €
0.5 + 536,099585 €648,680498 €
2 + 159,889350 €193,466114 €
Rezistor SMD - Thick Film Chip, 3W/70°C 2512/6432 Up=250V Um=500V, TK<+-100ppm Ui=500V Ri>1TOhm

Podstawowe informacje:

Oznaczenie producentaSP123WF4702T1E 
Specyfikacja:TK 100ppm 
Rodzaj sprawy:SMD 
Obudowa [inch] :R:2512-0.55H 
Nominal value:47.0 kΩ 
Tolerancji wartości nominalnej± 1 % 
RoHSTak 
REACHNie 
NOVINKA
AECQQ200 

Opakowania i wagi:

Jednostki:tys.szt 
Waga:0.132 [g]
Rodzaj opakowania:K18A 
Małe opakowanie (liczba sztuk):

Parametry elektrofizyczne:

Udc (URRM, UCEO, Umax) 250.0 [V]
Uisol (@25°C/1min/50Hz)500 [V]
UDC-OUT (on/max)500 [V]
Pd-bez chladiče (Ta=25÷75°C)3 [W]

Parametry termiczne i mechaniczne:

Tmin (minimalna temperatura robocza)-55 [°C]
Tmax (maksymalna temperatura robocza)155 [°C]
Number of Pins
L - Długość 6.35 [mm]
W - Szerokość 3.2 [mm]
H - Wysokość 1.1 [mm]

!_potrebujete poradit ?_! R:= 47K / 3W 1% 2512 Royal Electronic Factory

!_vase jmeno, prijmeni, firma_!
!_vas email_!
!_vas telefon_!
Zapytanie
     Więcej informacji




!_poslete odkaz svemu znamenu_!

!_vase jmeno_!
!_vas email_!
!_email vaseho znameho_!
Proszę przepisać kod z obrazka antispam

W zakresie usług Pomóż nam ciasteczka. Korzystając z naszych usług zgadzasz się zastosowanie plików cookie.   Więcej informacji